Företaget

Företaget deVal Sweden har funnits sedan 1999. Vårt huvudkontor och lager finns i Uddevalla, där utöver har vi ett inköps/marknadskontor i Ulricehamn. Vi är idag ca 15 anställda, omsätter ca 50 mkr och finns i Sverige och Finland.

Att sälja kläder till företag grunden i vår verksamhet, men vi har valt att jobba på ett lite annorlunda sätt än vad som är vanligt i branschen. Ett betydligt snabbare nyhetstempo än det traditionella innebär att vi lanserar i det närmaste helt nya kollektioner varje säsong. Resultatet blir att vi erbjuder plagg med en hög modegrad mixat med mer klassiska modeller.

Varumärket

deVal är vårt eget varumärke. Vi har byggt upp det från grunden och har vår hand och vårt hjärta med i allt från design och kollektionsframtagning till marknadsföring och försäljning. Grundidén är att skapa ett inspirerande varjedagsmode där mixen av mode, funktion och kvalitet är unik i förhållande till priset.

Tre enkla kärnvärden är basen för varumärket deVal och därmed klart lysande ledstjärnor i allt vi gör och står för...

VARDAGSMODE. deValkläderna ska bidra till att man kan känna sig snygg och bekväm VAR DAG, såväl på jobbet som på fritiden. Därför att de är MODEaktuella, lättmatchade, lediga och prisvärda.

AKTIV. Ett ord som förmedlar en känsla likväl som en livsstil. Både kläderna och sättet de presenteras på skall tilltala aktiva, engagerade människor med en ledig men medveten stil. Mycket inspiration och viktiga värderingar kommer från sportens värld. Energi, fräschhet, funktionalitet och lite vinnarskalle.

PRISVÄRD. Upplevelsen av deVal ska alltid vara att man får mycket för pengarna.